Fonds Het Zonnetje: Solar-project Gamma Alkmaar

Fonds Het Zonnetje: Solar-project Gamma Alkmaar

Een zonnepark bestaande uit 567 zonnepanelen prijkt trots langs de N242. Om een park van dit formaat te kunnen herbergen is slim gebruik gemaakt van bestaande bouw. Op het dak van een bedrijfshal in Alkmaar waar een Gamma-filiaal is gevestigd, realiseerde Fonds Het Zonnetje een autonome ‘energiecentrale’. Daarmee krijgt het gebouw zelf een duurzame bestemming en wekt het park ook voor bijna 40 huishoudens energie op.

Woonpark BAT in Zevenaar

Woonpark BAT in Zevenaar

Begin maart werd het startsein gegeven voor de bouw van woonpark BAT in Zevenaar. Duurzaamheid staat centraal in dit project, en ENTRAS is trots getuige te zijn van deze ontwikkeling.

 

Verduurzaming Kennemer Sportcentrum

Verduurzaming Kennemer Sportcentrum

Voor de realisatie van de integrale verduurzaming bestond de aanbesteding uit een combinatie van vormen; deels traditioneel en deels als Total Costs of Ownership (TCO), in combinatie met enkele Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s).

SRO

SRO

Om de bouwactiviteiten te coördineren, de werkzaamheden binnen planning uit te voeren en de gewenste kwaliteit te behalen, heeft de Entras de rol van ondernemend en besluitvaardig directievoerder aangenomen.

Heinen en Hopman / Geotherm Systems BV

Heinen en Hopman / Geotherm Systems BV

Weet u wat de installaties in uw gebouw verbruiken aan energie? Weet u ook of deze hoeveelheid verbruikte energie optimaal is benut? En heeft u hiervoor het best mogelijke binnenklimaat verkregen? Allemaal vragen waar veel gebouweigenaren en beheerders niet direct antwoord op kunnen geven.

WKO Bunschoten Spakenburg

WKO Bunschoten Spakenburg

Voor het financieel-, organisatorisch en technisch beheer van de warmte- koude opslag installatie zocht Spuiplein BV een partij die hier kennis en ervaring in heeft. Die partij heeft Spuiplein BV gevonden in ENTRAS. ENTRAS heeft een totaalplan opgesteld voor het inrichten en voeren van het exploitatiemanagement van deze warmte- koude opslag installatie.