“Een adviseur geeft vrijblijvend advies en als het niet werkt heb je als opdrachtgever een probleem. Met ENTRAS werkt dat anders: zij doen mee en voelen dezelfde pijn als het fout gaat. Zo ben ik verzekerd van 100% betrokkenheid”

Jan Heeremans, Directeur Hoorne Vastgoed en Partner ENTRAS

Onze missie

ENTREPRENEURSHIP, TRANSITION, SUSTAINABILITY

 

Entrepreneurship komt duidelijk naar voren in onze mentaliteit, waarmee wij vastgoed verduurzamen buiten de gebaande paden. Wij initiëren, begeleiden en realiseren. Samen met u, want zo kunnen we meer. ENTRAS hanteert de filosofie dat projecten beter slagen als er een gedeeld gemeenschappelijk belang is. Daarom participeren wij altijd mee in projecten.

Transition komt terug in onze essentie. Het ontwikkelen en bewaken van garanties ligt hieraan ten grondslag. Wij leveren een project van begin tot eind – van ontwikkeling en realisatie tot exploitatie. Hiervoor schakelen we met de juiste partijen om het project tot een succes te maken. ENTRAS dekt hierbij de volgende onderdelen in de projectontwikkeling: ontwikkeling, financiering, contract- en projectmanagement en exploitatie.

Via ENTRAS willen we binnen 3 jaar voor €10 miljoen aan duurzaam geïnvesteerd vermogen realiseren en exploiteren. Zo dragen wij bij aan sustainability.