Woonpark BAT in Zevenaar

Begin maart werd het startsein gegeven voor de bouw van woonpark BAT in Zevenaar. Duurzaamheid staat centraal in dit project, en ENTRAS is trots getuige te zijn van deze ontwikkeling. ENTRAS staat voor ondernemerschap en het verduurzamen van vastgoed buiten de gebaande paden. Alle woningen in het project in Zevenaar worden uitgerust met een duurzaam comfortsysteem dat energie opwekt om de woning te verwarmen of te koelen. Woonpark BAT is daarmee een vooruitstrevend project in de regio.
 

Het project

Woonpark BAT is een ontwerp van Quadrant Architecten uit Zevenbergen. Fase 1 van het  project omvat 95 woningen, onderverdeeld in 74 koop- en 21 vrije sector huurwoningen. Al deze woningen zijn energiezuinig, gasloos een mede daardoor zeer duurzaam. Koopmans realiseert een ruim aanbod aan rijwoningen en vrijstaande objecten. 

 

Met fase twee wordt beoogd een verdere vorm te geven aan een aanrekkelijke en duurzame woonwijk. Het is de wens van de ontwikkelaar en de gemeente Zevenaar om binnen deze filosofie, die zo goed aansluit bij die van ENTRAS, een wijk te realiseren van ruim 200 woningen. Een unieke locatie met een verbluffende toekomstperspectief!

 

Duurzaam wonen

Het comfortsysteem per woning biedt unieke voordelen:

  • Uitstekende energieprestatie met een warmtepomp
  • Schoon en energiezuinig ventilatiesysteem
  • Opwekken van elektra middels zonnepanelen
  • Huur of koop met 100% duurzame zekerheid

 

De aanpak van ENTRAS

Wij initiëren, begeleiden en realiseren in nauwe samenwerking met de ontwikkelaars. ENTRAS gelooft in de filosofie dat projecten eerder slagen als er sprake is van gemeenschappelijk belang is. ENTRAS participeert dan ook mee in ieder project, waarbij we van ontwikkeling tot realisatie en exploitatie betrokken zijn. Wij vormen bruggen tussen de juiste partijen om het project een succes te maken. 

 

Meer weten?

Meer informatie over de opzet en de ontwikkeling van woonpark BAT in Zevenaar is te vinden op de speciale website van BAT: www.woonparkbat.nl


Woonpark BAT in Zevenaar