HOME 2019-03-08T16:01:53+01:00
“Met ENTRAS samenwerken is non-traditioneel. Het onderscheid opdrachtgever versus opdrachtnemer bestaat niet meer: we zijn allen volwaardige partners en ondernemers van het project. Samen profiteren we en samen zitten we op de blaren”.
Jan Heeremans, Directeur Hoorne Vastgoed en Partner ENTRAS

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

SRO

ksc_01

INTEGRALE VERDUURZAMING

Kennemer Sportcenter

MEER WETEN

HOORNE VASTGOED

hoorne-vastgoed

ZONNESTROOMINSTALLATIE

distributiecentrum Vomar

MEER WETEN

SRO

ksc_01

INTEGRALE VERDUURZAMING

Kennemer Sportcenter

MEER WETEN

“The green economy is not a luxury of the rich, but an imperative of the poor”

ENTREPRENEURSHIP, TRANSITION, SUSTAINABILITY

ENTRAS is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen moet bijdragen aan duurzaamheid. De veranderingen hiervoor ontstaan door creatief naar bestaande situaties en technologieën te kijken. Dromen ligt hieraan de basis. Maar om visionaire veranderingen werkelijk te maken zijn durf en een ondernemersmentaliteit essentieel.

Om deze transitie te realiseren combineert ENTRAS projectontwikkeling, waarin wij garanties geven, met organisatie van de exploitatie, waarin wij deze garanties borgen. Hiervoor hanteren wij een geheel eigen aanpak van vastgoed verduurzaming. Geen adviezen of dikke onderzoeksrapporten, maar in gezamenlijkheid hands-on aan de slag.

Bij de realisatie maken wij altijd gebruik van geautomatiseerde systemen zodat wij resultaten continu kunnen monitoren. Combineer dit met onze filosofie dat projecten pas echt succes hebben bij gemeenschappelijk belang en je hebt een geslaagde verduurzaming. Daarom ENTRAS. We are in this together.

LEES MEER

CONTACT

ENTRAS

Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam

www.entras.nl

Jos Bakker +31(0)6 8397 5276 jos.bakker@entras.nl
Eloi Burdorf +31(0)6 1783 2911 eloi.burdorf@entras.nl
Marco Rijsdijk +31(0)6 8686 7161 marco.rijsdijk@entras.nl